fbpx

FAQ – Frequent gestelde vragen

Neem even rustig uw tijd om de website te bekijken, op het moment je weet in welk segment je thuis hoort je heel makkelijk cursussen, ritten en reizen kan reserveren.

Op de pagina’s staan telkens de verschillende data, door daarop te klikken lees je de beschikbare plaatsen & locatie waar de opleiding van start gaat. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn kan je daarop aanmelden.

Iedereen kan zich inschrijven, mits je akkoord bent met de deelnamevoorwaarden & voldoet aan de omschrijving van de desbetreffende cursussen, ritten of reizen. Indien je een motor huurt dien je ook akkoord te gaan met de huurvoorwaarden.

Als je jezelf inschrijft kan je genieten van meerdere betalingsopties. Payal & Visa, Bancontact, iDEAL, KBC-Payment, Belfius, ING, Sofort Banking.
Dadelijk na het inschrijven wordt er automatisch een mail naar gestuurd met alle gegevens & nodige info voor de dag zelf.
Heb je een cadeaubon, dan kan je deze in stap 2 verrekenen/afrekenen. 

Elke reservering heeft een uniek ID nummer, indien je denkt geen bevestigingsmail ontvangen te hebben, kijk eerst in uw SPAM, indien dan nog zou blijken dat er geen mail in staat, stuur dan een mailtje naar info@endurofun.be, wij mailen jou een kopie van jouw inschrijving.

Verplaatsen van uw opleiding:  raadpleeg ook de deelnamevoorwaarden.
U kan uw ticket ten alle tijde doorverkopen aan een andere deelnemer, dit dien je niet te melden.
U kan uw opleiding niet zelf verplaatsen in de reserveringsmodule, wij dienen jouw reservering handmatig te annuleren en maken jou een tegoedbon, weet dat er €75pp administratiekost wordt aangerekend.

Indien wij een opleiding moeten annuleren door:
Corona, te weinig inschrijvingen, slecht weer garantie (formule van toepassing enkel op de Gravel Roads training)
Dan krijgt de klant de mogelijkheid om een reserveringscode aan te vragen om op latere datum te kunnen gebruiken, of men kan het hele bedrag terug gestort zien op eigen rekening.

Indien een opleiding VOLZET is kijk je best naar een volgende opleiding. De kwaliteit van onze opleidingen gaan voor op de kwantiteit.


Goed om weten:

-De reserveringsmodule laat toe om meerdere personen samen aan te melden.

Werkt de betaalknop niet?, ga dan kijken in uw winkelmand, U kan de bestelling daar afronden & betalen.

-De data voor opleidingen per 2-3 maanden online komen.

-Endurofun opleidingen en ritten gaan grotendeels het hele jaar door. Ook in de winter, zomer…. Maar de slechtste maanden skippen we, te koud, te nat, sneeuw… 


Cursussen en Ritten
:
Deze gaan ALTIJD* door, ook als ze regen voorspellen.
(*) Met een minimum bezetting van 5.

Reizen:
Zijn ten huize Jowireizen te reserveren, zij doen het nodige.
Let wel op: als je via de Endurofun  kalender klikt krijg je “geen plaatsen beschikbaar” te zien. Door op de Endurofun pagina van de trip te kijken en te klikken op “hier inschrijven” kom je dadelijk ten huize Jowireizen terecht.


Vertrek/startplaats
: Deze staat vermeld op elke pagina van elke opleiding/event we afhankelijk van de opleiding en rit op meer dan 10 verschillende locaties starten.
Deze kan je ook terugvinden op de gestuurde bevestigingsmail.


GPDR wetgeving:

Gebruik gegevens: Indien je deelneemt aan een cursus-rit-of reis van Endurofun, komt uw mail adres in de Endurofun mailing lijst te staan, u tekent hiervoor online af voor akkoord (zie deelname voorwaarden). Deze mail adressen kunnen worden gebruikt door Endurofun & ondersteunende partners. Uitschrijven kan met ontvangst van de nieuwsbrief onderaan de pagina. Andere gegevens dan E-mail adressen worden niet bijgehouden.