fbpx

FAQ – Frequent gestelde vragen

Neem even rustig uw tijd om de website te bekijken, je zal zien dat van het moment je weet in welk segment je zoekt je heel makkelijk cursussen, ritten en reizen kan reserveren en dat je op die pagina telkens de startplaats staat.

 

Iedereen kan zich inschrijven, mits je akkoord bent met de deelnamevoorwaarden & voldoet aan de omschrijving van de desbetreffende cursussen, ritten of reizen. Indien je een motor huurt dien je ook akkoord te gaan met de huurvoorwaarden.

 

Als je jezelf inschrijft kan je genieten van meerdere betalingsopties. Payal & Visa, Bancontact, iDEAL, KBC-Payment, Belfius, ING, Sofort Banking.
Dadelijk na het inschrijven wordt er automatisch een mail naar jou gestuurd met alle gegevens & nodige info voor de dag zelf.
Heb je een cadeaubon, dan kan je deze in stap 2 verrekenen/afrekenen. 

 

Elke reservering heeft een uniek ID nummer, indien je denkt geen bevestigingsmail ontvangen te hebben, kijk eerst in uw SPAM, indien dan nog zou blijken dat er geen mail in staat, stuur dan een mailtje naar info@endurofun.be, wij mailen jou een kopie van jouw inschrijving.

 

Annuleren of verplaatsen? Raadpleeg de deelnamevoorwaarden.

WEET DAT: sommige providers blokkeren ons. In het verleden hebben we meegemaakt dat een Hotmail adres alsook “eigen” e-mail adressen van uw zaak, bvb info@klusser.be, naam@Vincotte.com, en eigen bedrijfs e-mail servers onze Endurofun mail blokkeren of ons naar de SPAM verplaatsen.

Wat met CORONA:
Zowieso hanteren we hier dat gezond verstand dient te primeren, twijfel je of jezelf besmet bent, kom dan niet!

Indien de Corona regels worden aangescherpt, weet dat wij meestal niet onder de restricties vallen, doordat we buiten activiteiten organiseren waarbij we de minimum afstand van 1.5m kunnen garanderen.

Dienen wij toch door CORONA te moeten annuleren:
Dan krijgt de klant de mogelijkheid om een reserveringscode aan te vragen om op lateren datum te kunnen gebruiken, of men kan het hele bedrag terug gestort zien op eigen rekening.

Indien een opleiding VOLZET is kijk je best naar een volgende opleiding. De kwaliteit van onze opleidingen gaan voor op de kwantiteit.


Goed om weten:

-De reserveringsmodule laat toe om meerdere personen samen aan te melden.

Werkt de betaalknop niet?, ga dan kijken in uw winkelmand, U kan de bestelling daar afronden & betalen.
-De inschrijvingen van ritten worden max 2 maanden op voorhand open gezet.
-Nieuw sinds 2019 is dat we de data voor opleidingen per 3-6 maand plaatsen, dus denk goed na als je maanden vooruit een opleiding reserveert, lees zeker de deelnamevoorwaarden.

-Endurofun opleidingen en ritten gaan grotendeels het hele jaar door. Ook in de winter, zomer…. Maar de slechtste maanden skippen we, te koud, te nat, sneeuw… 


Cursussen en Ritten
:
Deze gaan ALTIJD* door, ook als ze regen voorspellen.
(*) Met een minimum bezetting van 5.
Indien de opleiding door Endurofun geannuleerd wordt, dan heeft de cursist 3 mogelijkheden, geld terug, reservering verplaatsen naar andere datum of een tegoed laten opzetten om later te gebruiken.


Reizen:

Zijn ten huize Jowireizen te reserveren, zij doen het nodige.
Let wel op: als je via de Endurofun  kalender klikt krijg je “geen plaatsen beschikbaar” te zien. Door op de Endurofun pagina van de trip te kijken en te klikken op “hier inschrijven” kom je dadelijk ten huize Jowireizen terecht.


Vertrek/startplaats
: Deze staat vermeld op elke pagina van elke opleiding/event we afhankelijk van de opleiding en rit op meer dan 10 verschillende locaties starten.
Deze kan je ook terugvinden op de gestuurde bevestigingsmail.


GPDR wetgeving:

Gebruik gegevens: Indien je deelneemt aan een cursus-rit-of reis van Endurofun, komt uw mail adres in de Endurofun mailing lijst te staan, u tekent hiervoor online af voor akkoord (zie deelname voorwaarden). Deze mail adressen kunnen worden gebruikt door Endurofun & ondersteunende partners. Uitschrijven kan met ontvangst van de nieuwsbrief onderaan de pagina. Andere gegevens dan E-mail adressen worden niet bijgehouden.